Çok iyi bildiğimiz ama bir türlü hatırlayıp söyleyemediğimiz şeyler için ne deriz?
Çok iyi bildiğimiz ama bir türlü hatırlayıp söyleyemediğimiz şeyler için ne deriz? genel kültür ve bilgi sorusunun cevabını BulmacaBulmaca.com web sitemizde bulabilirsiniz. Ayrıca, Kim milyoner olmak ister, hadi gibi bilgi ve genel kültür sorularına ait binlerce sorunun cevabı da sitemizde yer almaktadır.
Çok iyi bildiğimiz ama bir türlü hatırlayıp söyleyemediğimiz şeyler için ne deriz? sorusunun cevabını paylaşmak isteyenler altta yer alan yorum bölümüne cevabını bizlerle paylaşabilir.
Çok iyi bildiğimiz ama bir türlü hatırlayıp söyleyemediğimiz şeyler için ne deriz?
A. Gözümün önünde
B. Avucumun içinde
C. Burnumun dibinde
D. Dilimin ucunda
Çok iyi bildiğimiz ama bir türlü hatırlayıp söyleyemediğimiz şeyler için ne deriz? sorusu Kim milyoner olmak ister? adlı yarışma programında sorulmuş bir sorudur.
Çok iyi bildiğimiz ama bir türlü hatırlayıp söyleyemediğimiz şeyler için ne deriz? Sorunun Doğru Cevabı : Dilimin ucunda


